İl Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Etti

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Teltik okulumuzu ziyaret etti.

Kocasinan İlçe Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ümit Akyürek de ziyarette hazır bulundu.

23.11.2022 392

23-11-202223-11-202223-11-2022Ara tatilin son bulmasının ardından eğitime kaldıkları yerden devam eden öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürümüz Sayın Ayhan Teltik burada velilerle de toplantıda bir araya geldi.

Adres:
YEŞİL MAH. ÜZÜMLÜ GEÇİDİ SK. MEHMET AKIF ERSOY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 2 KOCASİNAN / KAYSERİ